Четверг, 18.04.2024, 06:13
Приветствую Вас Гість | RSS

Миколаївський комісаріат

Міжнародної Поліцейської Корпорації Громадської Безпеки

Новини

Про комісаріат

Установчі документи

Публікації

Форум

Зворотній зв'язок

Форма входу
Друзі сайту
Статистика
Наш опрос
Сталкивались ли вы лично с произволом ГАИ?
Всього відповідей: 46
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Форум » Діяльність Миколаївського комісаріату » Співпраця » Взаємодія з громадською радою м.Миколаєва (Напрямки та перспективи співпраці)
Взаємодія з громадською радою м.Миколаєва
adminДата: П'ятниця, 17.09.2010, 00:46 | Повідомлення # 1
Admin
Група: Администраторы
Повідомлень: 11
Репутація: 0
Статус: Офлайн
Миколаївський комісаріат Міжнародної поліцейської корпорації громадської безпеки щільно працює з громадською організацією «Миколаївська громадська рада», яка була створена в травні 2008 року.
На даний час організація об’єднує в своїх лавах більше сорока громадських організацій міста Миколаєва.
Метою діяльності Миколаївської громадської ради є захист законних, соціальних, екологічних, творчих, національно-культурних, спортивних та інших спільних інтересів членів Організації.
Напрямкам діяльності Миколаївської громадської ради є представництво інтересів територіальної громади і встановлення взаємного діалогу між територіальною громадою та органами місцевого самоврядування, втілення права громадян на місцеві ініціативи, створення сприятливих умов для розвитку громадського суспільства.
Міжнародна поліцейська корпорація громадської безпеки в Миколаївській області та Миколаївська громадська рада працюють по таким напрямкам:
- сприяння формуванню механізму соціального партнерства між структурами громадського суспільства і Державою;
- зміцнення тісної взаємодії з органами внутрішніх справ та місцевого самоврядування у сфері охорони громадського порядку та забезпечення безпеки дорожнього руху;
- сприянню захисту конституційних, соціальних, авторських та суміжних прав;
- протидії рейдерським захватам;
- протидії корупції в будь-яких проявах.
Засідання Громадської ради за участю представників Міжнародної поліцейської корпорації громадської безпеки в Миколаївській області походить щоп’ятниці в приміщенні Миколаївської міської ради.
Міжнародної поліцейської корпорації громадської безпеки в Миколаївській області разом з Громадською Радою міста Миколїва розробили перспективні напрямки спільної роботи на півріччя.


Qui non est nobiscum adversus nos est!
 
Форум » Діяльність Миколаївського комісаріату » Співпраця » Взаємодія з громадською радою м.Миколаєва (Напрямки та перспективи співпраці)
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: